Trandafirul iertării- Tablou vitraliu

S-a realizat din sticlă opacă și translucidă, prinde viață atunci când se îmbrățișează cu razele soarelui. Pe măsură ce intensitatea luminii fluctuează, intensitatea culorii sticlei se schimbă și ea, iar în timp ce culorile îi strălucesc vara, iarna își pictează discret mediul înconjurător.

Poate fi folosit agățat în fața unei ferestre sau montat într-o ușă, fereastră, mobilier sau chiar iluminat ca ornament sau lampă de perete.

Se poate restaura și nu cauzează accidente: bucățile de sticlă sunt lipite prin cositorire și dacă o piesă este deteriorată, aceasta nu cade, ci rămâne în cadrul metalic și poate fi înlocuită.

Sticla provine din fabrici de specialitate și este colorată chimic (colorantul este ars în sticla lichidă). Spre deosebire de sticla pictată manual, culoarea nu se estompează și nu își pierde strălucirea.

Deși materiile prime sunt scumpe, valoarea creațiilor mele nu este dată de costul materiilor folosite, ci de numeroasele ore de lucru investite în proiectarea lor și manopera artistică atentă, fină.

Am folosit tehnica Tiffany, adică: - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă, am șlefuit marginile și după curățare minuțioasă, am lipit folie de cupru pe marginea pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți. Am curățat lucrarea terminată și am tratat-o cu antioxidant.

Dimensiuni:

- înălțime: 30 cm

- lățime: 30 cm

//////// Această creaţie beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

460.00 RON