en-us
  • ro
  • en-us

Spiritul Crăciunului

Simbolurile spirituale ale îngerilor includ: mesajele, puritatea, conştientizarea divină, dragostea, credinţa, curajul, compasiunea, milostenia, perseverenţa, reînnoirea, protecţia, iluminarea.

Reflecția luminii prin intermediul sticlei colorate sporește chiar și mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitiva și de a elimina pe cele negative.

Acest suport pentru lumânare a fost creat cu tehnica Tiffany (folosită la vitralii): - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă conform unui şablon. Am șlefuit marginile acestora. După curățare, am lipit folie de cupru pe circumferinţa pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți.

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni:

înălţime:14 cm

lăţime: 16 cm

////////////// Această lucrare beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sticlă transparentă, sârmă de cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.


120.00 RON