en-us
  • ro
  • en-us

Soarele curcubeului - decor fereastră/perete

Realizată din sticlă opalescentă şi semitransparentă : prinde viață în momentul în care sticla se îmbrățișează cu razele Soarelui.

Culoarea și nuanța sticlei se modifică proporțional cu intensitatea luminii și se schimbă în funcție de anotimp și de diferitele momente ale zilei.

Are o anumită nuanță, deschisă, dimineaţa și una complet diferită, mai sumbră, seara şi în timp ce culorile sale strălucesc în timpul perioadei de vară, iarna îşi colorează discret mediul înconjurător.

Sticla este colorată chimic (colorantul este ars în sticlă lichidă) - nu se decolorează și nu își pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

S-a realizat în tehnica Tiffany - folosit pentru vitralii:

- piesele de sticlă sunt tăiate manual conform planului;

- marginile acestora sunt șlefuite și acoperite cu bandă de cupru

- toate piesele sunt cositorite.

Dimensiuni:

- diametru: 21 cm

- lungime totală: 27,5 cm

//////// Acest produs beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, semitransparentă, lănţişor alamă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

190.00 RON