ro

Puritate - suport lumânare

La comanda

Lotusul este in principiu utilizat pentru a simboliza bucuria, armonia, pacea, puritatea și sinceritatea. Lotusul se ridică deasupra apei din lacuri și înflorește creând o puternică senzație de armonie în mediul înconjurător.

Este, deasemenea un simbol al dragostei de familie, prieteni și asociați, emite o energie foarte pozitivă care aduce o minte clară și împăcată celor care și-au propus țeluri mărețe și sunt hotărâți să le realizeze.

La crearea acestei flori am folosit sticlă transparentă modelată care își arată adevăratele detalii când se îmbrățișează cu lumina lumânării.

Reflecția luminii prin intermediul florii de lotus sporește chiar și mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitiva și de a elimina pe cele negative.

Această lucrare s-a născut cu ajutorul tehnicii Tiffany: am tăiat manual fiecare piesă de sticlă, am șlefuit marginile, am aplicat o bandă de cupru și le-am cositorit. Datorită acestui de mod de realizare, dacă se deteriorează o piesă, nu trebuie aruncată toată lucrarea, piesa defectă putându-se înlocui.

Dimensiuni:

  • - înălțime: 8 cm
  • - diametru: 23 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

Această lucrare beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi!

Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

Materiale: sticlă transparentă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente!

240,00 RON