Perla lalelei - decor ferastră/perete

Laleaua este un simbol al fericirii, seninătății, păcii interioare, eleganței, imaginației, fanteziei, căldurii sufletești, semnifică dragostea perfectă (ideală), faima, caritatea. Simbolizează, totodată, renașterea, învierea, reînnoirea vieții, datorită faptului că este una din principalele flori vestitoare ale primăverii.

Lalelele roșii sunt preferate de oamenii bântuiți de romantism. Culoarea lor evocă sentimentele de dragoste fierbinte, pasiune, fiind populară îndeosebi în cuplurile tinere ori abia închegate. O lalea roșie poate transmite și mesajul "Crede-mă că te iubesc cu adevărat!".

Potrivit unei legende, o domniță era curtată odată de trei cavaleri, cu toții foarte atrăgători. Fiindcă nu se putea hotărî pe care dintre ei să îl aleagă, s-a rugat zeiței florilor să fie eliberată de o astfel de povară și să fie transformată într-o floare. Zeiță i-ar fi îndeplinit dorința, preschimbând-o într-o lalea roșie.

S-a realizat din sticlă opacă și translucidă, prinde viață atunci când se îmbrățișează cu razele soarelui. Pe măsură ce intensitatea luminii fluctuează, intensitatea culorii sticlei se schimbă și ea, iar în timp ce culorile îi strălucesc vara, iarna își pictează discret mediul înconjurător.

Poate fi folosit agățat în fața unei ferestre sau montat într-o ușă, fereastră, mobilier sau chiar iluminat ca ornament sau lampă de perete.

Se poate restaura și nu cauzează accidente: bucățile de sticlă sunt lipite prin cositorire și dacă o piesă este deteriorată, aceasta nu cade, ci rămâne în cadrul metalic și poate fi înlocuită.

Sticla provine dintr-o fabrică germană și este colorată chimic (vopseaua este arsă în sticlă) - spre deosebire de sticla pictată manual, culoarea nu se estompează și nu își pierde strălucirea.

Deși materiile prime sunt scumpe, valoarea creațiilor mele nu este dată de costul materiilor folosite, ci de numeroasele ore de lucru investite în proiectarea lor și manopera artistică atentă, fină.

Am folosit tehnica Tiffany, adică: - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă, am șlefuit marginile și după curățare minuțioasă, am lipit folie de cupru pe marginea pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți. Am curățat lucrarea terminată și am tratat-o cu antioxidant.

Dimensiuni:

- diametru: 29 cm

//////// Această creaţie beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

620.00 RON