ro

Pasărea iubirii - decoraţiune fereastră

La reducere

Pasărea Colibri simbolizează dorinţa de a trăi fiecare zi cât mai intens.
În general, cei care aleg acest simbol au o poftă de viaţă debordantă şi un dar divin de a alunga orice urmă de energie negativă. Aceşti oameni jucăuşi şi optimişti, care au ca şi totem o pasăre Colibri, presară iubire în tot ceea ce fac fără să conteze faptul că sunt gesturi nesemnificative.

Lucrarea s-a realizat din sticlă opalescentă și semitransparentă. Culoarea și nuanța sticlei se modifică proporțional cu luminozitatea și se schimbă în funcție de anotimp și de diferitele momente ale zilei. Vara, culorile sale strălucesc. În zilele mai întunecate şi în perioada iernii, îşi colorează discret mediul înconjurător.  

Se realizează în tehnica Tiffany (folosită la vitralii): piesle de sticlă se tau manual conform unui şablon. Se șlefuiesc marginile acestora. După curățare, se lipeşte o folie de cupru pe circumferinţa pieselor şi se cositoresc

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni:

diametru: 27 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

//////// Acest produs beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

290,00 RON 355,00 RON