en-us
  • ro
  • en-us

Pantoful Cenușăresei - trofeu/decor masă/veioză

Pantoful Cenușăresei

O lucrare fină, meticuloasă în stil Tiffany, care a împodobit masa juriului la un renumit concurs de frumusețe.

Este format din trei părți:

- podium: realizat din sticlă translucidă modelată cu decorațiuni petale de flori și panglică metalică cu pietre de sticlă.

- pantofi: sticlă transparentă, modelată, tălpi și tocuri din sticlă galben-alb sau alb și alb-deschis. Nasul, călcâiul și marginile superioare ale pantofului sunt decorate cu elemente de decor din metal.

- coroana: realizată din sticlă translucidă modelată și bandă metalică cu pietre de sticlă.

Este o piesă foarte rezistentă, pentru că dacă se sparge o bucată de sticlă, ea poate fi înlocuită - nu trebuie să arunci întreaga lucrare,

De obicei, realizez sticla decorativă pe baza unui șablon, dar în acest caz, deoarece este o lucrare tridimensională, piesele de sticlă au fost tăiate manual și cositorite unul câte unul.

Am folosit tehnica Tiffany: am tăiat bucățile de sticlă, după șlefuire, am lipit o folie de cupru pe marginea fiecărei piese, apoi le-am cositorit în interior și în exterior.

Dimensiuni:

Înălțimea totală: 25 cm

Podiu: - înălțime: 6,5 cm - lățime: 19,5 cm - lungime: 24,5 cm

Pantof: - înălțime: 15,5 cm - lățime: 6,5 cm - lungime: 21,5 cm

Coroana: - înălțime: 8 cm - diametru: 10 cm

În vederea ușurării transportului, cele trei piese nu sunt fixate.

Se oferă GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă se întâmplă ca ochii tăi să nu strălucească când desfaci pachetul - te rog, trimite-l înapoi în termen de 14 zile și îţi returnez prețul plătit!

Preţ. solicită ofertă

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

1,500.00 RON