ro

Ochiul lui Horus-decor fereastră/perete

La Reducere

Ochiul lui Horus sau Ochiul lui Ra este un simbol antic egiptean ce sugerează protecția din partea ochiului atoatevăzător al Soarelui. El reprezintă puterea iluminării. Se spune că este ochiul zeului-șoim ceresc Horus, cunoscut și sub numele de Ra, zeitatea cerului cu un cap de șoim.

Ochiul drept este considerat dătător de viață căci, din lacrimile sale au fost create toate vietățile și se crede că garantează siguranța.

Lucrarea s-a realizat din sticlă opalescentă și semitransparentă care prinde viață în momentul în care se îmbrățișează cu razele Soarelui. Culoarea și nuanța sticlei se modifică proporțional cu luminozitatea.

Sticla este colorată chimic în fabrici de specialitate (colorantul este ars în sticlă) - nu se decolorează și nu își pierde strălucirea în comparație cu cele pictate manual.

S-a realizat în tehnica Tiffany - folosit pentru vitralii:

- piesele de sticlă sunt tăiate manual conform planului;

- marginile acestora sunt șlefuite și acoperite cu bandă de cupru

- toate piesele sunt cositorite.

Dimensiuni:

  • - diametru cerc: 19 cm
  • - triunghi: 21 x 21 x 24 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

  • Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

//////// Acest beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, semitransparentă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

130,00 RON 170,00 RON