ro

Mandala fericirii - la comandă

Mandala este un desen compus din forme geometrice și culori diferite, fiecărui element fiindu-i atribuită o valoare simbolică. Totalitatea acestor elemente spune o poveste, vibrează la o anumita frecvență, iar construirea unui desen reprezintă transpunerea grafico- simbolică a realității, a minții subconștiente sau a personalității.

Fiecare culoare a acesteia are un scop special:

  • - culoarea verde reprezintă: creștere, vindecare, încredere, liniște sufletească.
  • - culoarea galbenă reprezintă: natura, inteligența, empatie, exprimă legătura dintre oameni și zei, lumina eternă

S-a realizat din sticlă opalescentă și semitransparentă: prinde viață în momentul în care intră se îmbrățișează cu razele Soarelui.

Culoarea și nuanța sticlei se modifică proporțional cu intensitatea luminii și se schimbă în funcție de anotimp și de diferitele momente ale zilei. În timp ce culorile sale strălucesc în perioada verii, iarna își colorează discret mediul înconjurător.

Ornamentele sunt realizate din sârmă de cupru.

Sticla este colorată chimic în fabrici de specialitate (culoarea este arsă în sticlă), astfel nu se decolorează și nu își pierde strălucirea în comparație cu cele pictate manual.

S-a realizat în tehnica Tiffany: am tăiat manual sticla, am șlefuit marginile, le-am acoperit cu o bandă de cupru, le-am asamblat, am cositorit fața și spatele.

Dimensiuni:

- diametru: 17,5 cm. 

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

// Se oferă GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi pachetul - trimite înapoi produsul în termen de 14 zile și îți returnez prețul acestuia! //

Materiale: sticlă opalescentă, sticlă transparentă, sârmă cupru, cositor.

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente!

190,00 RON