ro

Laleaua verii- Brosă

Laleaua este un simbol al fericirii, seninătății, păcii interioare, eleganței, imaginației, fanteziei, căldurii sufletești, semnifică dragostea perfectă (ideală), faima, caritatea. Simbolizează, totodată, renașterea, învierea, reînnoirea vieții, datorită faptului că este una din principalele flori vestitoare ale primăverii.

Se realizează în tehnica Tiffany (folosită la vitralii): piesle de sticlă se tau manual conform unui şablon. Se șlefuiesc marginile acestora. După curățare, se lipeşte o folie de cupru pe circumferinţa pieselor şi se cositoresc

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni:

  • înălţime: 7 cm
  • lăţime: 4 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

//////// Această creaţie beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

55,00 RON