ro

Inimă de floare - decor fereastră/perete

La comandă

Laleaua este un simbol al fericirii, seninătății, păcii interioare, eleganței, imaginației, fanteziei, căldurii sufletești, semnifică dragostea perfectă (ideală), faima, caritatea. Simbolizează, totodată, renașterea, învierea, reînnoirea vieții, datorită faptului că este una din principalele flori vestitoare ale primăverii.

Laleaua roz este cea care exprimă cel mai bine "Felicitări".

Lucrarea s-a realizată din sticlă opalescentă și semitransparentă. Culoarea și nuanța sticlei se modifică proporțional cu luminozitatea și se schimbă în funcție de anotimp și de diferitele momente ale zilei.

Colorantul este ars în sticlă prin metode chimice și contrar picturii pe sticlă - nu se decolorează și nu își pierde strălucirea.

S-a realizat în tehnica Tiffany - folosită pentru vitralii:

  • - piesele de sticlă sunt tăiate manual conform planului;
  • - marginile acestora sunt șlefuite și acoperite cu bandă de cupru
  • - toate piesele sunt cositorite.

Dimensiuni:

  • înălţime: 24 cm
  • lăţime: 28 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

//////// Această creație beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, semitransparentă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

270,00 RON