ro

Îngerul iernii

La comanda

Simbolurile spirituale ale îngerilor includ: puritatea, conștientizarea divină, dragostea, credința, curajul, compasiunea, milostenia, perseverența, reînnoirea, protecția, iluminarea.

Reflecția luminii prin intermediul sticlei colorate sporește chiar și mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitiva și de a elimina pe cele negative.

Acest suport pentru lumânare a fost creat cu tehnica Tiffany (folosită la vitralii): - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă conform unui șablon. Am șlefuit marginile acestora. După curățare, am lipit folie de cupru pe circumferința pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți.

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni:

  • înălţime: 12 cm
  • lăţime: 12 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

////////////// Această lucrare beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sticlă transparentă, sârmă de cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.70,00 RON