en-us
  • ro
  • en-us

Îmbrăţişarea lalelei

aleaua este un simbol al fericirii, seninătății, păcii interioare, eleganței, imaginației, fanteziei, căldurii sufletești, semnifică dragostea perfectă (ideală), faima, caritatea. Simbolizează, totodată, renașterea, învierea, reînnoirea vieții, datorită faptului că este una din principalele flori vestitoare ale primăverii.

Laleaua roz este cea care exprimă cel mai bine "Felicitări".

Toată lumea are vază de sticlă. Dar vază de sticlă în stil Tiffany? Poate fi o adevărată bijuterie pentru acasă sau pentru birou.

S-a creat din sticlă opacă și translucidă, mată. Sticla este vopsită prin metode chimice (colorantul este ars în sticlă ), astfel nu apar probleme de decolorare ca în cazul celor vopsite manual. În interiorul vazei se află o fiolă din plastic care poate fi umplut cu apă pentru flori vii.

Realizată în tehnica Tiffany: am tăiat bucățile de sticlă pe baza unui model, am șlefuit marginile acestora, le-am acoperit cu folie de cupru și apoi le- am cositorit cu aliaj de plumb și staniu.

Dimensiuni:

- înălțime: 13 cm;

- lățime: 8,5 cm;

- grosime: 4 cm;

//////// Acest produs beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, semitransparentă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente!

Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

240.00 RON