ro

Îmbrăţişare nocturnă- decor perete/fereastră

La comandă

Fuziunea celor două corpuri cerești reprezintă cerul și pământul, căsătoria sfântă, aurul și argintul, bărbatul și femeia.

Culoarea și nuanța sticlei prinde viață în momentul în care se întâlnește cu razele Soarelui și se modifică proporțional cu luminozitatea existentă, schimbându-se în funcție de anotimp și de diferitele momente ale zilei.

În timp ce culorile sale strălucesc, vibrează în perioada verii, iarna își colorează discret mediul înconjurător.

Ceea ce am folosit:

- sticlă de înaltă calitate, germană, opalescentă, colorată prin metode chimice, care nu se decolorează și nu își pierde strălucirea în comparație cu decorațiunile pictate manual.

Totuși, valoarea acesteia nu este dată de materia primă folosită, ci de mulțimea orelor de lucru, fiind o piesă prelucrată cu finețe.

- stelele se unesc cu Luna cu lanț de alamă

- puzzle-ul de sticlă cu 40 piese a fost realizat - în tehnica Tiffany - conferindu-i o durabilitate notabilă: tau manual fiecare bucățică de sticlă conform desenului, șlefuiesc marginile și le acopăr cu o foiță de cupru; asamblez și cositoresc piesele pe ambele părți.

Este ușor de reparat - dacă se crapă o bucată de sticlă, aceasta nu cade ci rămâne în cadrul metalic și poate fi ușor înlocuit.

Dimensiuni:

  • - lungime: 24 cm
  • - lățime: 18 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

////////////// Această lucrare beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sticlă transparentă, lănţişor alamă, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente!

380,00 RON