ro

Emoţii de vară - set suport carte de vizită și suport stilou/ lumânare

Biroul tău îți spune multe despre tine, iar prima impresie este foarte importantă. Dacă lucrezi la birou sau ai propria afacere este importantă imaginea pe o sugerează locul în care lucrez pentru că, caracterizează și munca ta.

Culoarea sa adevărată, vibrantă, apare atunci când sticla se întâlnește lumina soarelui sau cu cea a lumânării.

Suportul pentru stilou poate fi folosit și ca suport pentru lumânări. Fabricat din sticlă opacă și translucidă realizată prin tehnica Tiffany. : fiecare bucată de sticlă se taie manual, se șlefuiesc marginile acestora, se aplică o bandă autoadezivă de cupru, după care sunt cositorite,

NU este pictură pe sticlă! Am folosit sticlă colorată în fabrici de specialitate, care datorită faptului că, colorantul este ars în sticlă lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni suport stilou/lumânare:

  • - înălțime: 10,5 cm
  • - lățime: 6,5 cm

Dimensiuni suport carte de vizită:

  • - înălțime: 8,5 cm
  • - grosime: 3 cm
  • - lățime: 10,3 cm

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

//////// Această lucrare beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

270,00 RON