en-us
  • ro
  • en-us

Crucea Raiului

Crucea simbolizează în esență pământul, cele patru puncte cardinale, fiind baza simbolurilor de orientare în diferitele etape de existență ale omului.

Etapele coincid omului-animal (orientare interioară), pământului (orientare temporală) și a sferelor cerești (orientare spațială). Tradiția creștină a îmbogățit simbolismul crucii, condensând în aceasta imagine mântuirea și patimile Mântuitorului.

Crucea îl simbolizează pe Cel Răstignit, pe Hristos, Mântuitorul, Logosul, a doua persoană a Treimii. Ea este mai mult decât o figura a lui Hristos, identificându-se cu persoana lui.

Cruce din sticlă semitransparentă modelată cu elemente decorative din sticlă albastră opalescentă. Sticla fiind colorată prin metode chimice, nu se decolorează.

Poate fi un cadou deosebit la inaugurarea casei noi, sau la evenimentele creștine.

NU este pictură pe sticlă. S-a realizat în tehnica Tiffany: am tăiat manual piesele de sticlă, am șlefuit și am acoperit marginea sticlei cu bandă de cupru, după care am cositorit ambele părți.

Dimensiuni:

lungime: 19.5 cm

lățime: 18 cm

//////// Acest produs beneficiază de GARANŢIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tău nu vor străluci când deschizi coletul, poţi retrurna produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

150.00 RON