ro

Simfonia sărbătorii - decor masă cu ghirlandă luminoasă

La comanda

Crăciun fără brad nu există! )

Acest brăduţ de 3 dimensiuni, cu o ghirlandă luminoasă în interior, poate fi bijuteria mesei festive sau a unui colţ mai întunecat, îmbrăcat în haina sărbătorii.

S-a realizat din sticlă opacă și translucidă. Prinde viață atunci când se îmbrățișează cu lumina.

Această decoraţiune a fost creată cu tehnica Tiffany (folosită la vitralii) - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă conform unui şablon. Am șlefuit marginile acestora. După curățare, am lipit folie de cupru pe circumferinţa pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți.

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni

înălţime 19 cm

diametru 8 cm

Ghirlandă luminoasă şi baterie inclusă.

Poate fi realizat şi în alte nuanţe/culori/dimensiuni în funcţie de sticlă colorată disponibilă.

Dacă această piesă nu este ceea ce aţi căutat, contactaţi-mă pentru comenzi personalizate!

Această lucrare beneficiază de GARANȚIA OCHI SCLIPITORI - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi!

Materiale folosite:  sticlă opalescentă, sticlă transparentă, sârmă de cupru, cositor

Atenţionări:  în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

300,00 RON