Albinuţa - decor fereastră/perete

O decoraţiune pentru fereastră drăgălaşă, jucăuşă

Se realizează din sticlă opacă și translucidă. Prinde viață atunci când se îmbrățișează cu razele soarelui.

Pe măsură ce intensitatea luminii fluctuează, intensitatea culorii sticlei se schimbă și ea, iar în timp ce culorile îi strălucesc vara, iarna își pictează discret mediul înconjurător.

Această decoraţiune a fost creată cu tehnica Tiffany (folosită la vitralii): - am tăiat manual fiecare piesă de sticlă conform unui şablon. Am șlefuit marginile acestora. După curățare, am lipit folie de cupru pe circumferinţa pieselor. Am asamblat piesele de puzzle și le-am cositorit pe ambele părți.

Folosesc sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Coloratul este ars în sticla lichidă, astfel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Dimensiuni:

înălţime:12 cm

lăţime: 11 cm

////////////// Această lucrare beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi! /////////////

Materiale: sticlă opalescentă, sticlă transparentă, sârmă cupru, cositor

Atenţionări: în caz de spargere poate cauza accidente! Poate fi restaurat: dacă o bucată de sticlă se deteriorează, aceasta rămâne în cadrul metalic și poate fi schimbată.

120.00 RON