Cadouri şi decoraţiuni de Crăciun 

Bijuterii pentru acasă şi pentru suflet cu spirit de sărbători...


Nu cred, că produsele unicat, manufacturate îşi au locul în magazine online. Totuşi, am ales această formă de prezentare pentru a face mai comod  găsirea produselor pe care le căutaţi şi în vederea  simplificării comunicării şi plasării comenzilor.

Toate creaţiile sunt realizate în tehnica Tiffany şi nu există două perfect identice 

-  tau manual fiecare piesă de sticlă, conform şablonului

- şlefuiesc marginile pieselor şi după o curăţare minuţioasă, apilc o bandă de cupru pe circumferinţa lor

- asamblez piesele de puzzle şi le cositoresc pe ambele părţi.

Folosec sticlă colorată, produsă în fabrici de specialitate. Colorantul este ars în sticla lichidă, asftel nu se decolorează şi nu îşi pierde strălucirea în comparaţie cu cele pictate manual.

Sticla opalescentă sau cea translucidă îşi arată adavărata culoare şi nuanţă în momentul în care se îmbrăţişează cu lumina Soarelui sau a lumânării 

Deși materiile prime sunt scumpe, valoarea creațiilor mele nu este dată de costul materiilor folosite, ci de numeroasele ore de lucru investite în proiectarea lor și manopera  atentă, fină.

Aceste lucrări beneficiază de GARANȚIA "OCHI SCLIPITORI" - dacă ochii tăi nu strălucesc când deschizi coletul - returnează produsul în termen de 14 zile și primești banii înapoi!


Testimoniale


Dacă nu ai găsit nimic pe placul tău, dar îți place stilul în care lucrez, nu ezita să mă contactezi cu ideile tale!

Cartea de oaspeţi

Dacă dorești să primești vouchere, cadouri și să aflii despre ofertele speciale, reducerile de preț, posibilitățile de precomandă și noutăți, lasă-ne datele tale de contact în Cartea de Oaspeți.

*Notă: nu o să vă deranjez cu oferte zilnice sau săptămânale, fiindcă nu am capacitate pentru așa ceva! 

* Prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal numai pentru scopul de a comunica. Datele Dvs. sunt stocate numai pe email Vă rugăm să accesați politica de confidențialitate pentru toate informațiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.