en-us
  • ro
  • en-us

Preţuri


Prețul unui vitraliu depinde de ceea ce doriți. - Nu sunt două proiecte sau două vitralii perfect identice.

În același timp, trebuie să știți că lucrez cu drag cu dumneavoastră la orice proiect. Vitraliile și decorațiunile artistice realizate în stil Tiffany permit clienților mei să își personalizeze casele sau birourile cu cele mai rafinate elemente decorative.

Pentru a mă asigura că clienții mei sunt pe deplin satisfăcuți, ei pot participa la procesul de proiectare chiar din primul moment.

Prețurile lucrărilor de artă în stil Tiffany variază mult, iar prețul final este influențat de mai mulți factori. Încerc să adaptez lucrările și prețurile la mijloacele financiare ale clienților mei, astfel încât să poată alege dintre articole mai ieftine, accesibile, sau dintre piese extrem de unice și valoroa

Factorii care influențează prețul vitraliilor 

Dacă vă gândiți la comandarea unui vitraliu, vă rog să luați în considerare ce poate intra în cadrul material. Nu pentru că prețul unui vitraliu sau a unei decorațiuni artistice ar fi inaccesibilă, dar vreau să știți ce veți obține cu o lucrare unică și de ce vă costă atât cât costă.

Prețul vitraliului este influențat în principal de următorii factori:

• Există deja un plan, proiect - sau trebuie să fac unul

• Dificultatea modelului - prezintă motive drepte sau mai degrabă arcuite

• Numărul pieselor de sticlă din vitraliu - și complexitatea acestora

• Numărul de unități de sticlă și greutatea cositorului utilizat pentru asamblarea lucrării

• Numărul de unități de sticlă și cantitatea foliei de cupru aplicată pe circumferința fiecărei piese de sticlă

• Tipul și cantitatea de sticlă folosită

• Numărul orelor de lucru - lămpile curbate Tiffany și decorațiunile de 3 dimensiuni necesită foarte multe ore de lucru

• Dimensiunea finală a vitraliului exprimată în metru pătrat

Prețuri aproximative:

Următoarele prețuri sunt doar orientative, deoarece costul final al fiecărui proiect este determinat individual.

- Model simplu: de la 69 € / m2

- Model complex : de la 349 € / m2

Cu toate acestea, prețul unui vitraliu depinde în principal de complexitatea proiectului și de tipul de sticlă folosită. 

Îmi place foarte mult să lucrez cu materii prime de calitate, pentru că doar așa poate fi de calitate și rezultatul final, dar valoarea pieselor nu este dată de prețul materiei prime, ci mai degrabă de munca depusă și de timpul investit în realizarea acestora. 

Ce plătiți de fapt?

Veți primi exact calitatea pe care sunteți dispus să o plătiți. Aici nu vorbesc despre calitatea muncii mele. Realizez fiecare proiect cu precizie, conștiinciozitate, meticulozitate și finețe. Ci, este vorba de valoarea rezultatului final: un vitraliu realizat din materie primă ieftină nu are cum să fie de calitate superioară.

Trebuie să subliniem că unicitatea și munca profesională au costat întotdeauna mai mult decât un produs realizat pe bandă rulantă.

Puteți comanda un vitraliu din mai multe locuri, dar dacă din punct de vedere static nu este asamblat sau cositorit în mod corespunzător, într-o zi, toată lucrarea se poate prăbuși! În acest fel, prețul vitraliului va costa mult mai mult pe termen lung decât dacă ați fi cumpărat o singură dată - dar unul bun!

Prin urmare, un vitraliu, un separator de cameră, o lampă sau decorațiune realizată corespunzător va rezista la duritatea timpului, nu se va uza, nu își va pierde culoarea sau strălucirea și va aduce lumină și culoare în sufletul proprietarului său chiar și după zeci de ani. 


Nu există nicio mașină care să poată să facă toate acestea pentru Dumneavoastră!

Pentru mai multe informaţii, vă rog, să mă contactaţi